Catalin Samoila
Glamour Photography
   Home      Sedinte foto
Realizez sedinte foto in studio sau in locatie ( interior sau exterior). In functie de cerinte pot fii sedinte de book/mapa de prezentare modele, de prezentare colectii designer, reclama, tip business precum si alte genuri.
Sedintele foto se realizeaza in functie de timpul disponibil ca fotograf si de cerintele/oferta beneficiarului (fie firma, fie persoana fizica).

 Sedinta de test (1-2 ore)
Este o sedinta de minim o ora in studio sau in locatie la care se pot efectua cu aproximatie 50-100 de poze brute respectiv 3-5 poze pentru retus la calitate de print.
De regula se testeaza echipamente si tehnici foto sau se realizeaza in scopul unei viitoare sedinte cu acelasi model/conditii de lucru.
Pentru modele nu e necesar un anumit machiaj, uneori nici tinute deosebite, depinde mai mult de disponibilitatea modelului de a poza.
Alte conditii se stabilesc de comun acord.
Sedinta foto (peste 2 ore)
In general o sedinta foto are o durata de 3 la 6 ore, iar uneori se poate extinde pe parcursul unei zile. Locatia poate fi in studio, intr-o locatie sau ambele variante. Se pot schimba mai multe tinute, implica sau nu: servicii de machiaj profesional si coafura, respectiv participarea unui fotograf asistent. Se realizeaza peste 200 de poze din care se pot alege 5-10 fotografii pentru retus si postprocesare la calitate de print. Pentru prelucrarea suplimentara de fotografii se plateste serviciul de retus/postprocesare per bucata.
La cerere se pot realiza albume de fotografii format 25x25cm / 30x30cm sau un book/mapa de prezentare cu fotografii printate in format A4/A5 sau 10x15cm.